loader image

PMU Expert Lijsbeth – Nederweert

Eyeliners

Eyeliners

Permanente Make Up is een uitkomst voor lenzendraagsters en mensen die gewone make up niet of slecht verdragen, en voor dames niet van dichtbij niet zo goed zien en problemen hebben bij het opmaken. Maar ook voor mensen die voor het gemak kiezen en ’s morgens niet zo lang voor de spiegel willen staan.

Permanente Make Up laat uw ogen spreken.

Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald.

Ook in eyeliners is er van alles mogelijk:

2017-03-06 kC pmulijsbeth

Wimperlijn: een lijntje tussen de wimpers voor een natuurlijk effect
Gewone eyeliner: deze wordt gezet tussen de wimpers én een beetje erboven
Brede eyeliner: een “aanwezige”eyeliner die ook duidelijk zichtbaar is
Eyeliner met Wing: Deze eyeliner loopt buiten de wimperlijn uit in “wing” ( vleugeltje)
Tweekleurige eyeliner: Dit kan bijvoorbeeld iine zwarte lashliner zijn met daarboven een grijze, bruine, blauwe of groene liner

Belangrijk om te weten: Permanente Make Up kan probleemloos worden toegepast bij gezonde mensen. Tijdens zwangerschap pigmenteren wij niet. Het is beter om 24 uur vooraf aan de behandeling géén alcohol te drinken. De PMU wordt in 2 behandelingen ingezet met een tussenpoze van 6 weken. Ná de behandeling zal de pigmentatie altijd donkerder zijn.

Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit tot ongeveer 30% af. De eerste week na de behandeling mag u niet in de zon, sauna, zwembad, zee of onder de zonnebank en beslist géén make up op de gepigmenteerde delen aanbrengen. De eerste 2 dagen mag de pigmentatie niet nat worden. U mag wel in bad maar zorg er echt voor dat de pigmentatie niet vochtig wordt. De kleur zal dan sneller vervagen. Er kunnen korstjes en vliesjes ontstaan. U mag ze er niet afpeuteren. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er beslist niet aan krabben of over wrijven.

Indien u bloedverdunners gebruikt dan is het verstandig even contact op te nemen met u behandelend arts om te vragen of u een aantal dagen mag stoppen. Bij diabetes pigmenteren we uitsluitend op vertoon van een schriftelijke goedkeuring van uw behandelend arts.

Via onderstaande link komt u in mijn Eyeliner Portfolio terecht:
Klik ➥ HIER  om naar het Eyeliner Portfolio te gaan