loader image

PMU Expert Lijsbeth – Nederweert

Lippen

2018-07-27 MW full lips

Soms zie je dat de contouren van de lippen vervagen als je ouder word. Maar er zijn ook veel dames die gewoon van nature geen strakke contour hebben. Het volledig inkleuren van de lippen kan een fantastische oplossing zijn!

Full Lips:
Het volledig inkleuren van uw lippen. Deze methode is voor mensen die nauwelijks tot geen kleur in hun lippenhuid hebben of die graag permanent een kleurtje op hun lippen willen. Het maakt de lippen optisch voller.

Lipliner:
Kiest u er voor om alleen uw contouren te verfraaien dan kiezen we een kleur die de kleur van uw lippenhuid het beste benadert om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen

Lipliner uitgeschaduwd:
Nadat de lip-liner is aangebracht gaan we d.m.v. een schaduwtechniek de binnenkant van de lip-liner inkleuren. Na genezing zal de kleur mooi overvloeien in uw natuurlijke lippenkleur

Belangrijk om te weten: Permanente Make Up kan probleemloos worden toegepast bij gezonde mensen. Tijdens zwangerschap pigmenteren wij niet. Het is beter om 24 uur vooraf aan de behandeling géén alcohol te drinken. De PMU wordt in 2 behandelingen ingezet met een tussenpoze van 6 weken. Ná de behandeling zal de pigmentatie altijd donkerder zijn.

Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit tot ongeveer 30% af. De eerste week na de behandeling mag u niet in de zon, sauna, zwembad, zee of onder de zonnebank en beslist géén make up op de gepigmenteerde delen aanbrengen. De eerste 2 dagen mag de pigmentatie niet nat worden. U mag wel in bad maar zorg er echt voor dat de pigmentatie niet vochtig wordt. De kleur zal dan sneller vervagen. Er kunnen korstjes en vliesjes ontstaan. U mag ze er niet afpeuteren. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er beslist niet aan krabben of over wrijven.

Indien u bloedverdunners gebruikt dan is het verstandig even contact op te nemen met u behandelend arts om te vragen of u een aantal dagen mag stoppen. Bij diabetes pigmenteren we uitsluitend op vertoon van een schriftelijke goedkeuring van uw behandelend arts.

Via onderstaande link komt u in mijn Lippen Portfolio terecht:
Klik ➥ HIER  om naar het Lippen Portfolio te gaan

Wij werken NIET buiten uw natuurlijke liplijn! Uw liphuid en uw gezichtshuid hebben een andere “structuur” . Inkleuren buiten uw natuurlijke lijn  is zeer onnatuurlijk.