loader image

PMU Expert Lijsbeth – Nederweert

Pigment-Off

Lijsbeth is in het bezit van een “Pigment-Off Tattoo Removal” licentie

De meest bekende en populaire methode om tatoeages te verwijderen, is de LASER. De laser kan echter niet alle kleuren herkennen, denk aan wit, beige, geel, oranje, geelgroen, sommige rood. Witte of beige kleuren mogen helemaal niet met de laser worden behandeld. Onder de laserstraal veranderen deze pigmenten van kleur, in lelijke groen-grijze tot zwarte tinten, die dan niet meer kunnen worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor alle pigmenten die worden gemengd op basis van witte of beige kleuren. Ook zie je vaak littekenvorming door gebruik van lasers.

Het verwijderen van op acrylaat gebaseerde pigmenten met laser kan gevaarlijk zijn. Deze pigmenten kunnen onder de laserstraal smelten en leiden tot inwendige brandwonden (en littekens).

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige pigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

Geen beschadiging van de haarwortels – Geen schadelijke bestanddelen – Snelle en pijnvrije methode-verwijdert alle kleuren zelfs beige, groen en wit – Bevat geen zuren – Geen littekenvorming

Tarieven:
Per zone tot 10 cm2

startbehandeling €125,-
iedere verdere behandeling €75,-
pakket van 3 behandelingen €249,-
pakket van 5 behandelingen €369,-

Per zone tot 20 cm2
Startbehandeling €175,-
iedere verdere behandeling €100,-
Pakket van 3 behandelingen €339,-
Pakket van 5 behandelingen €489,-